Harry Potter hétvége 4 nap / 3 éj

harry-potter-studio-tour-heyuguys-1.jpg
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
egyéni
Város: 
London
Azonosító: 
100-108

Harry Potter hétvége 4 nap / 3 éj

Ajánlatunk tartalmazza:
- szállás 3 éjszakára / 3* v. 4*-os hotel/
- retúr reptéri transzfer a hotelbe
- Utazási jegy 4 napra /1-2 zónában/.
- buszos utazás és belépőjegy a Harry Potter stúdióba.

Program ajánlatunk: 
1 nap: Érkezés Londonba. Transzfer a szállodába. Városnézés egyénileg melyben ajánljuk megnézni a város leghíresebb nevezetességeit: Buckingham Palota ahol 11.30-kor akár az őrségváltást is megnézhetjük. Innen tovább sétálhatunk a Westminster negyedben, ahol a Parlamentet, székesegyházat, a miniszter rezidenciáját nézhetjük meg. Ebéd után elsétálhatunk a Covent Gardenbe itt a vásárlási lehetőségeken felül megnézhetjük a London Transport Muzeumot. A múzeumban megnézhetjük a ma is közkedvelt emeletes buszok elődjeit és hogy miként alakult ki London metrohálózata, tömegközlekedése. 

2. nap: 2012 tavaszán nyílt HARRY POTTER stúdió meglátogatása. Buszos transzfer a stúdióhoz. A stúdióban az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is, mint a speciális effektusok ,vagy animációs technikák, melyek a filmet rendkívül népszerűvé tették az egész világon. Fedezze fel újra az emlékezetes helyszíneket is, beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, bájitaltan professzor tantermét és Umbridge irodáját a Mágiaügyi Minisztériumban. A stúdióban bármennyi időt tölthetnek el, akár egy egész napot is. Miután meglátogatták a stúdiót busszal mehetnek vissza a városba. 

3. nap: Harry Potter túra melett a másik nagy kedvenc a gyerekek körében a Sea Life Akvárium. Ennek meglátogatását javasoljuk. A Sea Life Aquarium Londonban ad otthont Európa egyik legnagyobb globális tengeri élőlény gyűjteményének. Az europai 28 SEA LIFE akvárium közül a legnagyobb kiállítással találkozhat Londonban. London szívében, a London Eye mellett található épületben foglal helyet a magával ragadó és interaktív kiállítás ,ezért érdemes az óriásikerékre is felszállni és megnézni amit csak madártávlatból kínál a város.

4 nap: A gyerekekről szól mai napi ajánlatunk is. Látogassuk meg Hamley's Játékboltját. A bolt 188-196 Regent Streeten található. Elődjét 1791- ben nyitotta  Williem Hamley innen nem messze. Mostani helyén 7 szinten találhatóak gyerek és ifjusági játékok, Itt biztosan találhatunk egy kis meglepetést, emléktárgyat a gyerekeknek. Program alkotásnál figyeljünk a repülő menetrendjére. A transzfer a hotel előtt várja Önöket, amivel kimehetnek a reptérre.

 

4 nap / 3 éjszaka program 3*-os hotelben
Felnőttek: 151.990 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 96.890 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 96.890 Ft-tól

4 nap / 3 éjszaka program 4*-os hotelben
Felnőttek:177.890 -tól.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 98.890 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 98.890 Ft-tól

06 01 - 08 31 közötti foglalások esetén:  

4 nap / 3 éjszaka program 3*-os hotelben
Felnőttek: 156.460 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 101.450 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 101.450 Ft-tól

4 nap / 3 éjszaka program 4*-os hotelben
Felnőttek:181.450 -tól.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 10.450 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 101.450 Ft-tól

Választható extra szolgáltatás: Harry Potter Stúdióban VAJSÖR kupon: 1.980 Ft/fő

A részvételi díjak a következő szolgáltatások árát tartalmazzák: 3 éjszakai szállás a választott kategóriájú metró közeli szálloda kétágyas szobáiban reggelivel, Repülőtéri transzfer - reptér - hotel - reptér között. Busz út és belépőjegy a Harry Potter stúdióba. Utazási jegy 1-2 zonára 4 napra. 

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőjegy és egyéb választható szolgáltatások. 
Egy fő utazása felár ellenében.
Az árak 2 felnőtt + 1 v. 2  gyerek elhelyezése esetén érvényesek. 1 felnőtt + 1 gyerek esetén a gyerek a felnőtt árból 4.900 Ft kedvezményt kap. Ebben az esetben nem pótágyon történik az elhelyezése.  

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.