8 nap Skóciában, Skye szigeti kirándulással Edinburgh indulással

Címkék: 

Kérem, válassza ki melyik időszakra esik az indulási időpontja.

Kérem , válasza ki melyik jegyet szeretné. A jegy egyszeri belépésre jogosítja. Kérjük, több fajta jegy esetén külön tételként rendelje meg. (pl., felnőtt, gyerek)

Maximum 30 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.

8 nap Skóciában, Skye szigeti kirándulással

skociaskymap1.gif
Utazás formája: 
Fly & Drive program
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
fly&drive
Azonosító: 
58-8

8 nap Skóciában, Skye szigeti kirándulással 
 8 nap / 7 éjszaka

Útvonal:

1. nap Érkezés Edinburgh repülőtérre, autó felvétele a reptéren, szállás elfoglalása Edinburghban, menetrend fügvényében megkezdhetjük ismerkedésünket a várossal. (Glasgow reptérre érkezés esetén másik programot ajánlunk)

 

2. nap Loch Lomond környéke, majd indulás Fort William felé, útközben Inveraray városkában megálló, majd Oban városa, esetleg az Oban whiskygyár bejárása, Fort William-ben hajókázási lehetőség, fókatúrával. Szállás Fort William környékén.

 

3. nap indulás Mallaig-be, útközben a Glenfinnan viadukt és a Harry Potter gőzösvonat, kompátkelés Skye-szigetre. Egy nap a szigeten: gyönyörű természeti képződmények, Portree halászfalucska, Dunvegan Kastély, a McLeod Klán székhelye, szállás Skye szigetén, vagy a sziget környékén.

 

4. nap Indulás Loch Ness felé, útközben az Eilean Donan kastély, az „Öt Nővér” hegyek. Loch Ness, az Urquhart Vár, hajótúra lehetőség a híres tavon, szállás Inverness környékén.

 

5. nap Inverness, ezután indulás vissza Edinburgh felé Blair Atholl-on (Blair kastély) és Pitlochryn keresztül, ahol a Lazac-létrát is megnézhetjük. Látogatás Macbeth koronázóhelyén, a Scone Palotában. Szállás Edinburghban.

 

6. nap Edinburgh, városnézés az óvárosban: Vár, séta a Royal Mile-on, ahol a Parlament épülete is található, a Skót Whisky Örökség Központ, Camera Obscura, a Holyrood Királyi Palota megtekintése, majd séta a Princes Street-en, ahol Sir Walter Scott emlékműve is található. Ha az idő engedi, érdemes megnézni a Britannia Királyi Yacht-ot, a Királyi Botanikus Kertet, vagy az Újvárost is. Szállás Edinburgh-ban.

 
7. nap K
irándulás Dél-Skóciába, Rosslyn, a Da Vinci-kód híres kápolnája, a Glenkinchie whisky lepárló és a határvidék apátságromjai, vagy Linlithgow (várrom, Stuart Mária szülőhelye), a Falkirk Kerék és Stirling, vagy egy nap Glasgowban. Szállás Edinburghban.

 

8. nap menetrend fügvényében autó leadása a repülőtéren, elutazás

 

Szállás: 
• 1 éj Glasgowban,vagy Edinburgh
• 1 éj Fort William környékén 
• 1 éj Skye szigeten, vagy a sziget környékén
• 1 éj Inverness környékén
• 2 éj Edinburghban 
• 1 éj Glasgowban,vagy Edinburgh


Részvételi díj: 
január - márciusig: 224.960 Ft/fő
április 1- október  31. (kivéve augusztus): Ára: 287.860 Ft/fő
Augusztus: Ára: 299.470 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
Szállás 3 * vendégházakban, 7 éjszakára, kétágyas, fürdőszobás elhelyezéssel, reggelivel
Bérautó 8 napra
24 órás magyar nyelvű asszisztencia

Külön fizetendő:
Repülőjegy és biztosítások.

Külön rendelhető extrák:
Van lehetőség akár egy vagy több éjszakát kastélyban tölteni. Ennek ára külön fizetendő
Ajánljuk a belépők helyszíni megvásárlása helyett az Herritage Pass kártya vásárlását
Erőssen ajánlott Sky-szigetri kompra elővételben jegyet vásároln. Szükség esetén szívesen intézzük, de ezt az alapár nem tartalmazza.

Kérésre a program tetszőlegesen módosítható, hosszabbítható. Kérje, kollégáink segítségét.

A program kérhető a Glasgow-i szállások helyett Edinburgh-i szállásokkal. Ajánlatunkat kérje irodánktól az info@london-utazas.hu email címen.

 


UTASVÉLEMÉNY:

Kedves Gábor!

Megérkeztünk, nagyon jól éreztük magunkat, és ez annak is köszönhető volt, hogy nagyon professzionális volt a szervezés! Köszönjük! Minden gördülékenyen ment, azonnal tudták mindenütt, kik vagyunk, ill. percre jött a transzfer. (Köszönöm külön az utánunk emailezett Historical Scottland Passt, 4x használtuk, csak a magángyűjteményekben/várakban/helyeken nem jó.)
Valamennyi szállással teljes mértékben elégedettek voltunk, tényleg remek volt. Kedvesek, barátságosak, lazák, segítőkészek. Köszönhetően a nagy függetlenségünknek, rengeteg mindent meg tudtunk nézni és tudtuk átvariálni az útitervünket. (Sky felé még a Talisker-i desztillálót is útba ejtettük, ill. Cullodennél a Clava Cairns kövekhez is elmentünk. És beiktattuk a Pitlochry lazaclépcsőt, ill. Portree-t is)
Bámulatosan szabályosan autóznak kint, ennek köszönhetően ment a jobbkormányos vezetés.
Feltétlenül szerettük volna mindkettőnk nevében ezúton mégegyszer megköszönni Önöknek munkájukat.
Üdvözlettel: P. Dóra
Dátum: 2015 07

 

Kedves Krisztina,
Köszönet a munkájukért, nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jól meg volt szervezve minden, jó minőségűek voltak a szállások és szívélyesek a vendéglátók. Jól működött a kinti asszisztencia is, időben szóltak, h nem megy a komp, így időben tudtunk útvonalat változtatni! ... Szép volt különben ez a kastélyszálló is, kár, hogy reggel korán el kellett jönnünk!
Köszönettel, L. György - 2016 08
 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.